Спеціальність 015 Професійна освіта, спеціалізації: 015.37 Професійна освіта
(Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Силабуси навчальних дисциплін (2023)
- Цикл загальної підготовки
1.1. Нормативні навчальні дисципліни
1.1.1 |
|
1.1.2 |
|
1.1.3 |
|
1.1.4 |
|
1.1.5 |
|
1.1.6 |
|
1.1.7 |
|
1.1.8 |
|
1.1.9 |
|
1.1.10 |
|
1.1.11 |
|
1.1.12 |
|
1.1.13 |
1.2. Вибіркові навчальні дисципліни
1.2.1 |
|
1.2.2 |
|
1.2.3 |
|
1.2.4 |
|
1.2.5 |
|
1.2.6 |
|
1.2.7 |
|
1.2.8 |
|
1.2.9 |
|
1.2.10 |
|
1.2.11 |
|
1.2.12 |
|
1.2.13 |
Дисципліна за вибором (у тому числі з іншої освітньої програми) |
- Цикл пофесійної підготовки
2.1. Нормативні навчальні дисципліни
2.1.1 |
||
2.1.2 |
||
2.1.3 |
||
2.1.4 |
||
2.1.5 |
||
2.1.6 |
||
2.1.7 |
||
2.1.8 |
||
2.1.9 |
||
2.1.10 |
||
2.1.11 |
||
2.1.12 |
||
2.1.13 |
||
2.1.14 |
||
2.1.15 |
||
2.1.16 |
||
2.1.17 |
||
2.1.18 |
||
2.1.19 |
||
2.1.20 |
Електропривод і використання електроенергії в сільському господарстві |
|
2.1.21 |
||
2.1.22 |
Курсова робота з технології виробництва і переробки продуктів сільського господарства |
2.2. Вибіркові навчальні дисципліни
2.2.1 |
||||
2.2.2 |
||||
2.2.3 |
||||
2.2.4 |
Дисципліна за вибором (вибір із переліку освітньої програми ЗВО-партнера ) |
|||
2.2.5 |
||||
2.2.6 |
Основи стандартизації та управління якістю продукції в сільському господарстві |
|||
2.2.7 |
Методика позанавчальної роботи у закладах професійної освіти |
|||
2.2.8 |
||||
2.2.9 |
||||
2.2.10 |
||||
2.2.11 |
||||
2.2.12 |
||||
2.2.13 |
||||
2.2.14 |
||||
2.2.15 |
Технічне обслуговування машин для переробки сільськогосподарської продукції |
- Практична підготовка
3.1.1 |
|
3.1.2 |
|
3.1.3 |
|
3.1.4 |
Навчально-залікова (на робочому місці майстра виробничого навчання) |
3.1.5 |
Навчально-залікова (на робочому місці педагога професійного навчання) |
- Державна атестація
4.1.1 |
|
4.1.2 |