Міжнародне стажування в MANS W LOMŻY (Польща)

   Науково-педагогічні працівники кафедри професійної освіти та технологій сільськогосподарського виробництва у складі делегації викладачів, студентів університету, коледжу і наших стейкхолдерів пройшли міжнародне стажування в Міжнародній Академії Прикладних Наук в Ломжі (Польща) – «Формування професійно-педагогічної компетентності і розвиток  фахової майстерності учасників освітнього процесу у сфері дошкільної, початкової, загальної середньої та вищої освіти з інтеграцією в європейський освітній простір» у рамках програми підвищення кваліфікації як елемент професійного розвитку протягом життя з перебуванням в Польщі з 03.06. до 07.06.2024.

   У рамках стажування освітяни мали змогу підвищити свій фаховий рівень, вдосконалити свої здібності, формувати компетентності, розвивати  здібності і педагогічну майстерність для реалізації в професійній діяльності.

   Познайомилися із системою європейської освіти на прикладі Польщі: особливостями провадження освітньої діяльності в Міжнародній академії прикладних наук (м. Ломжа) та інших закладів освіти різних форм власності. 

   Учасники стажування брали участь у заняттях і майстер-класах, круглих столах з викладачами, вчителями, вихователями, психологами, реабілітологами, логопедами, методистами; ознайомилися з організацією практичної підготовки здобувачів освіти.

   Відвідали університетську та міську бібліотеки, які вразили творчістю, креативністю, духом підтримки України! Щиросердна дяка за розуміння й допомогу нашій країні!

   Підведення підсумків проведення стажування відбулося офіційно за присутності ректора Міжнародної академії прикладних наук. Очільник закладу подякував за співпрацю, наголосив на важливості обміну досвідом в освітній галузі між нашими країнами і запросив до подальших колаборацій.   

Щиро дякуємо керівництву академії за організацію і проведення стажування! Особлива дяка Зої Шарлович за супровід нашої делегації 24/7!