У четвер, 10.04.2024 р. о 14.30, пройшов захист педагогічної практики у студентів-бакалаврів груп 22-Т і 41-Т (Навчально-залікова на робочому місці вчителя трудового навчання, інформатики).
   Метою практики було оволодіння студентами сучасними методами, формами та технологіями організації навчально-виховного процесу під час проведення уроків трудового навчання, інформатики, виховної роботи з учнями. Особлива увага приділяється поглиблення їх фахової підготовки, набуття досвіду самостійної науково-методичної й організаційно-керівної діяльності, оволодіння виховними та освітніми технологіями, формування умінь застосовувати набуті знання в професійній діяльності та подальшій самоосвіті.
   Захист було проведено дистанційно за допомогою сервісу Zoom. У цьому заході брали участь студенти 22-Т і 41-Т груп, завідувач кафедри технологічної і професійної освіти Віра Курок, відповідальна за практики по кафедрі Богдан Тропак, групові керівники та методисти від кафедри Олександр Дещенко, Станіслав Марченко, Надія Борисенко, Володимир Толмачов, Тетяна Хоруженко, Борис Шевель, консультант з психології Галина Шейко.