28 травня 2024 р. відбулося розширене засідання кафедри технологічної і професійної освіти Глухівського НПУ ім.О.Довженка щодо обговорення змін та оновлення проєктів освітніх програм на 2024/2025 н.р. для здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському), другому (магістерському), третьому (освітньо-науковому)  рівнях вищої освіти.

   Відповідно до Методичних рекомендацій щодо розроблення й оновлення освітніх програм у Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка (Наказ ректора Глухівського НПУ ім.О.Довженка від  30 червня 2020 р. №173) 28 травня 2024 р. відбулося розширене засідання кафедри технологічної і професійної освіти Глухівського НПУ ім.О.Довженка із залученням представники органів влади університету, стейкголдерів, здобувачів освіти та робочих груп спеціальностей щодо обговорення змін та оновлення проєктів освітніх програм на 2024/2025 н.р. для здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському), другому (магістерському), третьому (освітньо-науковому)  рівнях вищої освіти.

   Раніше проєкти таких освітніх програм були розміщені для публічного обговорення на офіційному сайті ГНПУ ім.О.Довженка:

   ОПП «Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика)» з підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.10 Середня освіта (Трудове навчання та технології) (гарант Хоруженко Тетяна Анатоліївна, кандидат педагогічних наук, доцент);

   ОПП «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» з підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014.10 «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» (гарант Борисенко Надія Анатоліївна, канд. пед. наук, ст. викладач);

   ОНП «Теорія і методика вищої освіти» зі спеціальності 011 Освітні, педагогічні науки галузі знань 01 Освіта/Педагогіка (гарант Курок Віра Панасівна, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент НАПН України).

   За результатами обговорення проєктів освітніх програм підготовано аналітичні звіти та затверджені оновлені ОПП та ОНП із врахуванням отриманих зауважень та пропозицій.

   Дякуємо академічній спільноті за плідну та змістовну зустріч. Переконані, що подальша співпраця сприятиме підвищенню якості підготовки фахівців. Дякуємо ЗСУ, що боретеся за нашу свободу, сьогодення та майбутнє!