З 11 по 13 червня на кафедрі технологічної та професійної освіти Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка відбулася підсумкова атестація здобувачів освітнього рівня «бакалавр», які навчалися за ОПП «Середня освіта (Трудове навчання та технології. Інформатика)».

Під час підсумкової атестації студенти продемонстрували достатній рівень сформованих фахових і предметних компетентностей, виявили готовність до професійної діяльності на посадах вчителя трудового навчання та технологій, креслення, інформатики в базовій середній школі. Відмінні  оцінки отримали студенти Данильченко Б., Насінник Т., Степанець Д., Хайнацька К., Ципкіна Я., які показали глибоке розуміння навчальних дисциплін  циклу професійної підготовки,  підтвердили свою здатність до критичного мислення та творчого підходу.

За результатами складання підсумкової атестації здобувачам освіти 22-Т, 41-Т, 70-42Т та 70-22Т груп присвоєно кваліфікацію: «Бакалавр із середньої освіти (Трудове навчання та технології). Учитель трудового навчання та технологій, креслення. Учитель інформатики».

Вітаємо випускників із успішним завершенням навчання на освітньому рівні «бакалавр» та запрошуємо до вступу в магістратуру!